АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ АУДИТУ ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВ - Жукова, Тетяна; Зайцев, Олександр; Черкас, Ірина (Mechanism of an economic regulation, 2017)
У роботі проведено дослідження аудиту виробничих підприємств з точки зору нормативного регулювання та здійснення практичної діяльності суб’єктів господарювання за даним видом діяльності. Визначено складові, особливості та організацію аудиту виробничих підприємств. Поєднано етапи аудиту з циклами виробництва з вибором доречних процедур для перевірки. Проведено умовне групування видів інформації для аудиту виробництва, а також визначено основні його етапи. Розроблено схему аудиту виробничої діяльності підприємств. Результати вказують шляхи удосконалення та напрямки розвитку аудиту виробничих підприємств.